Dezent TZ alufelni akció!

Új Dezent alufelnik gyári fix furatos modellek a FELNINET-től!
Autec Delano alufelni VW

15"

16"

17"

18"

Dezent TZ dark alufelni

A Dezent TZ alufelnik a legújabb trendeket követik. A duplaküllős design a sportosan elegáns megjelenés mellett a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve magas teherbírással teszi tökéletessé az autózást.

A Dezent TZ alufelni termék család kiegészítők nélkül a gyári alufelni méretekhez igazodva fix furatokkal készülnek így ezeknél a felniknél központosító gyűrűkre nem lesz szükséged.

Dezent TZ ezüst alufelni

A Dezent TZ ezüst színű alufelnit bármikor télen is és nyáron is használhatod. Fényezése SR3 (Salt Resistant - 3 layers) technológiával készül. A könnyűfémfelnit először egy alapozó réteggel fedik, majd az ezüst színű fényezést egy sóálló lakkréteggel vonják be biztosítva, hogy a kerekek tartósan az eredeti fényezéssükkel használhatóak legyenek.

Dezent TZ grafit alufelni

A Dezent TZ matt grafit színű alufelni varázsolja igazán sportossá autódat. A grafit matt fényezésű felniket is bármikor, tehát télen is és nyáron is használhatod. Fényezése SR3 (Salt Resistant - 3 layers) technológiával készül. Vásárolj még ma Dezent alufelni garnitúrát a FELNINET alufelni webáruházból!